Ειδικές κατασκευές Εστιατορίου Καφετέριας Ξενοδοχείου μόνο από το karekles.com Amass

EN GR
The bentwood company
Ειδικές κατασκευές:

Το καρέκλες .com εκτός από τις έτοιμες λύσεις και προϊόντα, μπορεί και παρέχει ολοκληρωμένες tailor-made λύσεις και ειδικές κατασκευές, για την κάλυψη κάθε κατασκευαστικής και τεχνικής ανάγκης διαμόρφωσης οποιουδήποτε επαγγελματικού χώρου.

Αυτόνομα ή και σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα / μηχανικό που έχει αναλάβει την επίβλεψη του έργου, μπορούμε να διαμορφώσουμε τον επαγγελματικό σας χώρο με βάση την οποιαδήποτε αρχική σχεδιαστική του ανάγκη, παρέμβαση ή τροποποίηση.

Δημιουργούμε, μαθαίνουμε, ανακαλύπτουμε και ανταλλάσσουμε σκέψεις, ιδέες, γνώσεις, εμπειρίες που υλοποιούνται με την χρήση όλων των υλικών, όπως ξύλο, κρύσταλλο, corian και διάφορα άλλα σύγχρονα υλικά, δημιουργώντας ατμοσφαιρικούς χώρους μοναδικής αισθητικής & λειτουργικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας να συζητήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας για ειδικές κατασκευές του επαγγελματικού σας χώρου. Υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αποστολής στον χώρο σας, εξειδικευμένου τεχνίτη / συνεργάτη μας για την μελέτη και την καταμέτρηση των αναγκών σας.
Το karekles .com αφουγκραζόμενο τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού, συλλέγει και παραθέτει για όλους τους φίλους & πελάτες, διάφορα χρήσιμα tips και συμβουλές που αφορούν το Εστιατόριο, την Καφετέρια το Ξενοδοχείο κτλ.

 

Stay connected!
Εγγραφείτε στη λίστα των NEWSLETTERS μας για απρόσκοπτη και ολοκληρωμένη ενημέρωση.
•karekles.com is a brand of amass sa
•We are TON's verified dealer for Greece
•On-line store: www.amass-shop.com
Version 5.1 • Copyright© 2015-2016 • karekles.com sa • Designed by: www.allv.eu